Announcement

Collapse
No announcement yet.

Anyone having technical issues?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Anyone having technical issues?

    All:

    I had a member reach out to me and report that they frequently get an error message when they try and log into the forums, and that the pages freeze up on him. I was wondering if anyone else is experiencing this? I use these forums constantly and have not had it happen to me. But would want to know if there is anyone else going through this?

    Thanks!

    -Matt

  • #2
    I had an error page earlier clicking on the forums link from the phinzone main page but it's fine now as you can see.

    Comment


    • gulfcoast74
      gulfcoast74 commented
      Editing a comment
      I've had the same thing today and a couple of days ago.

  • #3
    Thanks for the report Vaider!

    Comment


    • #4
      Gulfcoast was it when you were clicking from the main site? Can anyone tell me what error message you were getting?

      Comment


      • #5
        Originally posted by Finatic View Post
        Gulfcoast was it when you were clicking from the main site? Can anyone tell me what error message you were getting?


        If it happens again I'll give it to you. I don't remember what it said just saw error then went about my NFL rounds.

        Comment


        • #6
          Originally posted by Finatic View Post
          Gulfcoast was it when you were clicking from the main site? Can anyone tell me what error message you were getting?
          I have a link to the form on my iPhone that goes straight to the form page. When I would use that it had a message something to the effect "your not authorize to view this page". If it happens again I will get a screen shot for you.

          Comment


          • gulfcoast74
            gulfcoast74 commented
            Editing a comment
            Might have been a 404 but don't hold me to that.

        • #7
          I got a couple while typing a post, a couple of FORBIDDEN notices when clicking on, and over 100 e-mail notices which I just saw.

          Comment


          • #8
            Not sure if it helps track this down, I have never gotten an error when loading the forums. Only error I have seen is the PM thing you are working on. Could these errors be related to permissions also?

            Comment


            • #9
              I have gotten two different types of error messages, freezing and lag times. Since there are many ways to access this forum (Cell Phones, Internet Explorer, Firefox, Chrome, etc) I wonder if it will help if people shared with you how they log into the forum?

              I use Firefox.

              Comment


              • #10
                Originally posted by DolphinsFreak View Post
                I have gotten two different types of error messages, freezing and lag times. Since there are many ways to access this forum (Cell Phones, Internet Explorer, Firefox, Chrome, etc) I wonder if it will help if people shared with you how they log into the forum?

                I use Firefox.

                I was going to mention this but you got it first. I use Chrome. What do Internet Explorer and Dora The Explorer have in common? They both are explorers that take 30 mins to complete simple tasks.

                Comment


                • #11
                  Originally posted by VAIDER5120 View Post


                  I was going to mention this but you got it first. I use Chrome. What do Internet Explorer and Dora The Explorer have in common? They both are explorers that take 30 mins to complete simple tasks.
                  That was funny!

                   

                  Comment


                  • #12
                    The Gestapo of the PC Nazis are going to be all over this. HAHA

                    Comment


                    • #13
                      I have had no issues. I'm using Chrome on my PC and I have an iPad ( Whatever the hell it's using).

                      Comment


                      • #14
                        The only issue I am having is the forum timing out often. I use Chrome.

                        Comment


                        • DolphinsFreak
                          DolphinsFreak commented
                          Editing a comment
                          I created a thread for the Timing Out issue. I guess the easy fix to this issue is to click the "Remember Me" box while you are signing into the forum. I never click that box because I don't like having my passwords remembered but since that is the fix to this, I have no problem doing it while using this site.

                      • #15
                        I use chrome almost exclusively and have no freezes or no issues. Hmmm...

                        Comment

                        Unconfigured Ad Widget

                        Collapse
                        Working...
                        X